Groundless Ground

Dasha Lavrennikov (RU/US) & Manon Duquesnay (DK/FR), begyndte deres samarbejde i 2017, hvor de undersøger samspillet mellem offentlige rum, lokalsamfund og internationale kunstneriske residencies.

I projektet, Groundless Ground bliver fælles ritualer og festlige traditioner fra forskellige samfund og deres beboere springbræt til performative og kropsliggjorte dialoger og udvekslinger. Dette materialiseres igennem foto og video og med en steds-specifik danseforestilling. I øjeblikket er de i residency på BIRCA under projektet Contact Zones der afholdes med støtte fra Creative Europe.

Torsdag åbner BIRCA dørene op for en første deling af, hvordan arbejdet har muteret sig i mødet med den Bornholmske energi og de underjordiske. Først med et åbent studie med danserne, efterfulgt af foto- og videoprojektion med noget af det genererede materiale af Lindon Shimizu.

Det færdige arbejde vil blive vist under Contact Zones festivalen 28/7 i Gudhjem.

DuquesnayLavrennikov arbejder under dette residency med en gruppe internationale dansere og performere; Pierre Enaux (FR), Agnes Grelinger (HU), Oriane Paras (FR), Lindon Shimizu (BR/JP) & Adrian Skjoldborg (DK). I den anden uge kommer Anya Cloud (US) som dramaturg og konsulent.

Leave a Reply